August 27, 2021

Izposoja in servis viličarjev

Viličarji so nepogrešljiv pripomoček v vsakem večjem skladišču. Ker predstavljajo kar velik strošek, je viličarje smiselno najeti oz. si jih izposoditi. V nadajevanju preberite kako poteka izposoja oz. najem viličarjev in servis viličarjev.

Cenovno ugodna izposoja viličarjev

Povsem razumljivo je, da imajo zmogljivi in napredni delovni stroji tudi višjo ceno. Treba je plačati za kvaliteto in zmogljivost, zato brez visokih stroškov preprosto ne bo šlo. A to velja le za nakup, medtem ko lahko najdemo tudi nekatere ugodnejše alternative. Pri viličarjih je, tako kot pri mnogih drugih delovnih strojih, ta možnost najem, ki ima bistveno nižje stroške. Tako postane izposoja viličarjev zelo dobra priložnost za vse, ki potrebujejo dobro opremo, a niso pripravljeni na velike investicije v stroje, ki jih lahko dobijo tudi na druge načine. 

V nekaterih primerih je nakup seveda še vedno povsem smiselna odločitev, a če ne potrebujemo lastnih naprav, je izposoja viličarjev bistveno bolj ugodna opcija. Te možnosti se splača poznati, saj lahko pridemo do ugodne opreme, s katero bomo delo opravili brezhibno.

Komu se priporoča izposoja viličarjev?

Najboljša rešitev je izposoja viličarjev za tiste, ki potrebujejo viličar za krajši čas. Včasih imamo recimo opravka s kakšnimi posebnimi projekti, pri katerih prestavljamo večje tovore. Morda gre le za en prevoz ali kakšno kratkotrajno delo. Gotovo ne bomo kupovali svojega viličarja za ta namen, izposoja viličarjev nam ponuja bistveno boljšo rešitev.

Če primerjamo stroške nakupa in najema viličarjev, lahko hitro ugotovimo, koliko časa imamo napravo lahko v najemu, preden se stroški izenačijo. Tako je lahko izposoja viličarjev dobra opcija tudi za dolgoročno uporabo, sploh če ob tem dobimo tudi pogodbeno vzdrževanje in servisiranje.

Kdo nudi izposojo viličarjev?

Najbolj prepričljiva je ponudba pri zanesljivih trgovcih in serviserjih, ki se ukvarjajo prav z viličarji. To je podjetje Vilfis viličarji, ki dobro odgovarja na potrebe raznovrstnih uporabnikov pri delu s težkimi tovori. Pričakujemo lahko dobro ponudbo za najem, pri tem pa še razne dodatne storitve, predvsem vzdrževanje in servisiranje naprav. Tako bo izposoja viličarjev gotovo ponudila odlično končno izkušnjo, ne le nizkih stroškov.

izposoja viličarjev

Pogodbeni servis viličarjev

Zmogljiva oprema, ki skrbi za dvigovanje in prestavljanje težkih tovorov, je praviloma zelo dobro pripravljena na zahtevno delo in večje obremenitve. S temi se nenazadnje redno srečuje, zato morajo biti stroji izdelani tako, da ne bodo takoj popustili pod bremeni. A na dolgi rok tega zagotovila nimamo, če za viličarje ne skrbimo tako, kot je treba. Najboljšo rešitev tu ponuja pogodbeni servis viličarjev, na ta način kar najbolje poskrbimo za dobrobit in optimalno pripravljenost svojih delovnih naprav.

Servis viličarjev se lahko izvaja na različne načine, odvisno od naših potreb. Tako je pametno najti izvajalca, ki je dovolj prilagodljiv, da lahko zadosti vsem zahtevam, delo pa opravi brezhibno. Gotovo želimo uporabljati zanesljive viličarje, ki so na delo odlično pripravljeni, zato tu ne moremo sklepati kompromisov.

Kaj vključuje servis viličarjev?

Naloge serviserjev so različne. Na srečo lahko pri uglednih serviserjih pričakujemo celovito ponudbo in odlične rešitve, prilagojene potrebam vsake stranke. Pregled teh storitev najdemo na https://vilfis-vilicarji.si/servis-vilicarjev/ in pri drugih zanesljivih serviserjih.

Pogodbeno vzdrževanje in servis viličarjev pogosto vključuje predvsem redne preglede in dobavo potrošnega materiala. Za viličarje je treba skrbeti v skladu s predpisi, ki zahtevajo redno pregledovanje ključnih sistemov vozila. Za to serviserji dobro poskrbijo pri rednem vzdrževanju. Servis viličarjev pa je potreben še v primeru kakšnih težav, sploh če pride do okvar ali poškodb naprave.

servis viličarja

Servis viličarjev in popravila

Kaj lahko se zgodi, da pride tudi do kakšnih večjih težav, ob katerih viličarja ne bomo mogli več normalno uporabljati. V tem primeru se servis viličarjev še bolj izkaže s svojimi storitvami, predvsem opravljajo hitre servise na terenu. Rešitve je treba sicer prilagoditi situaciji, tako da je zelo pomembna že diagnostika, da odkrijemo probleme. Šele potem se lahko opravi popravilo, kot to veleva poškodba, obraba ali okvara. Dober servis viličarjev lahko v vsakem primeru ponudi odlično izkušnjo.