October 1, 2021

Kako presenetiti mamico ob rojstvu?

Včasih kar težko dobimo pravo idejo za darilo, a zelo pomembno je, da se pravilno odločimo. Še posebej, če gre za kakšno posebno priložnost, morda celo enkratno. Gotovo v to kategorijo spada rojstvo otroka, ki ga moramo obeležiti tudi s posrečeno čestitko. Kaj torej pripraviti kot popolno presenečenje za mlada starša? Splača se dobro premisliti in najti najboljšo rešitev.

Na srečo se lahko zanesemo na preizkušene možnosti, ki so nam gotovo že dobro znane, a nas vseeno vedno znova presenečajo in navdušujejo. To so seveda telegrami, ki so kot nalašč za obdarovanje mlade družinice v porodnišnici. Na ta način res naredimo dober vtis in družini polepšamo čas, ki je ravno pravi za takšna presenečenja.

Čeprav so dobro znani, so telegrami lahko še vedno presenečenje

Gotovo vsaka mamica po rojstvu otroka pričakuje kakšen telegram, tako da verjetno ne bomo odkrili kakšnih neznanih možnosti na tem področju. Lahko pa vseeno presenetimo s spretno izbiro posrečenega darilnega paketa, s čudovito čestitko in z osebnim posvetilom. To pa je že dovolj, da pripravimo popolno presenečenje za mlada starša!

Najboljše izhodišče za takšno presenečenje je ponudba na spletu. Telegrami v trgovini minimu.si ponujajo pestro zbirko različnih možnosti. Ti telegrami so pripravljeni prav za pošiljanje v porodnišnico, skrbno so izbrani vsi elementi takšnih paketov in gotovo bomo družinico uspeli navdušiti. Takoj je namreč jasno, da telegram ni le sam sebi namen, temveč je skrbno oblikovan tako, da bo res všeč predvsem prejemniku.

Po zanimivi ponudbi pobrskamo kar iz domačega naslanjača, prav tako je možno telegram na daljavo tudi naročiti in seveda dostaviti v porodnišnico. Tako bomo gotovo naredili dober vtis, ob tem pa izkoristimo najboljšo ponudbo telegramov, ki jo imamo na voljo. Dobri ponudniki imajo celovito ponudbo in opravljajo vse potrebne storitve, ki jih potrebujemo za obdarovanje staršev v porodnišnici. Seveda pa se moramo potruditi pri izbiri in pripravi prave čestitke.

Telegram-v-porodnisnico-telegram-ob-rojstvu-darilo-v-porodnišnico-ljubljana-darilo-za-novorojencka-telegrami-hitra-posta-79-550x550

Čestitka za rojstvo naj bo osebna in iskrena

Pri izbiri telegrama imamo kar dosti možnosti. Če brskamo po ponudbi spletnih trgovin, ki imajo prav telegrame za novorojenčke, bomo gotovo dobili kar nekaj zanimivih čestitk, ki so posebej oblikovane tako, da navdušijo mlado družinico. Izberemo seveda kakšno prisrčno čestitko, ki že na prvi pogled prenese naše dobre želje. Prav tako pa je pomembno, kaj čestitka za rojstvo skriva v notranjosti. Tam je dovolj prostora, da zapišemo kakšno posvetilo ali drugo sporočilo.

Tu imamo kar dosti svobode, tudi pri naročilu telegrama na daljavo lahko čestitka za rojstvo nosi osebno posvetilo. Včasih pa najdemo čestitke, ki že imajo svoja sporočila, tudi to je lahko dobra izbira. Splača se pripravi pravega posvetila nameniti nekaj več pozornosti, saj je rojstvo otroka enkraten dogodek, ob katerem se spodobi pripraviti iskreno čestitko. Če ob tem izkoristimo še lično oblikovane čestitke iz ponudbe trgovcev s telegrami, seveda ne bo nič narobe. Gotovo lahko dosežemo dober učinek, s katerim bomo tudi mlada starša navdušili. Še posebej, če se lotimo oblikovanja osebnega posvetila, ki ob takšnem dogodku res veliko pomeni.

Včasih si lahko pomagamo kar s predlogi, ki jih najdemo na spletu. Posrečeni so predvsem kakšni verzi, imamo tudi zbirke ustreznih verzov in misli ob rojstvu otroka. Takšna sporočilca bodo gotovo narisala nasmeh na obraz mladi družini. Lahko pa tudi sami kaj spesnimo, da bo voščilo še bolj iskreno. Tisti, ki so bolj domači v svetu besed, lahko sestavijo tudi kakšno rimo, ni pa nič narobe, če bo šla malo mimo. Važno je, da posredujemo lepe želje in pokažemo, da imamo mlado družino v mislih ob tem lepem dogodku. Hitro se opazi, kako iskreno je posvetilo, zato je vsekakor pametno vložiti v pripravo posrečenega sporočila vsaj nekaj truda.

Seveda pa čestitka ni vse, kar vključuje telegram. Pogosto se odločamo še med kakšnimi dodatki, ki so lahko zelo posrečeni, a spet se moramo premišljeno odločati.

Kaj vse lahko vključuje telegram ob rojstvu otroka? 

Ni nujno, da bomo ob telegram oziroma ob samo čestitko vključili še kakšne posebne dodatke. To tudi ni potrebno, sploh če si z družino nismo tako blizu. Morda se odločimo le za kakšno malenkost, ni pa nič narobe, če izberemo le lično čestitko in zapišemo vanjo osebno posvetilo. 

Običajno se za takšne čestitke odločamo v primeru, da družine ne poznamo tako dobro, vseeno pa ji seveda želimo poslati telegram ob rojstvu otroka, da izrazimo svoja voščila. Lepe čestitke so vedno dobrodošle, prav tako lahko ob takšnem telegramu izberemo še kakšno malenkost. Priljubljene so recimo kakšne igračke za novorojenčka, lahko tudi kakšna malenkost za mamico ali za celo družino. Morda lahko poklonimo tudi sveže cvetje, tudi to je vedno dobrodošlo kot drobna pozornost ob voščilu.

Imamo pa na voljo še bistveno širši nabor izdelkov, ki se lahko dobro izkažejo, če podarjamo telegram ob rojstvu otroka. Tu imamo kar dosti izbire med raznimi izdelki za dojenčke, to so lahko igrače, lahko pa tudi kakšni uporabni pripomočki, recimo grizala, copatki, duda in podobno. Običajno se takšni izdelki vključijo v darilni komplet, ki je lahko zelo prikupen. Seveda se odločamo še med drugimi izdelki, ki jih najdemo v široki ponudbi.

telegrami

Sestavi svoj telegram ob rojstvu otroka

Ena možnost pri nekaterih ponudnikih telegramov je ta, da kar sami sestavimo svoj telegram oziroma sestavimo svoj darilni komplet, ki gag pošljemo skupaj s čestitko v porodnišnico. To je zelo dobra izbira za tiste, ki se preprosto ne morejo odločiti med raznimi malenkostmi v ponudbi in bi radi sestavili kar cel komplet. Ravno takšni telegrami so pogosto pravi hit in naredijo zelo dober vtis, tako da so odlična ideja, če želimo pripraviti popolno presenečenje za mlada starša. Seveda pa je prav tako atraktivna ponudba sestavljenih telegramov, ki vključujejo zelo domiselno izbrane izdelke.

Medo telegram bo vsakemu malčku posebej všeč

Če izbiramo med izdelki, ki so namenjeni otroku, potem nas bo verjetno prepričal medo telegram. To je sestavljen darilni komplet, ki je zelo posrečeno usklajen, da prinese nekaj zanimivega za malčka in mamico. Žal v porodnišnico ne moremo poslati pravega medveda, bo pa medo telegram vseboval dober približek – to je domiselno oblikovano leseno grizalo v obliki medvedka! Dojenček s pravim medvedom tako ali tako ne bi imel kaj početi, gotovo pa bo že kmalu rade volje zagrizel v posebej oblikovano grizalo, ko mu začnejo nagajati rastoči zobje. Takšen pripomoček je torej zelo koristen in bo gotovo v uporabi. Poleg tega pa je medvedek lepo oblikovan in se bo malčku prikupil tudi kot igrača in kot stalni spremljevalec.

Medo telegram je oblikovan tako, da vključuje poleg medvedka tudi presenečenje za mamico. To je ročno izdelano blago milo, ki je kot nalašč za osebno nego mlade mamice. Dišeče milo je vedno dobrodošlo in tak darilni paket bo gotovo dejansko uporaben. Tako bomo pripravili nekaj tako za dojenčka kot za mamico, cel darilni komplet pa je pospravljen v lično škatlo, ki skriva svoje presenečenje.

Kot se spodobi, vključuje medo telegram še čestitko, ki pozdravlja malčka na svetu. Lično oblikovano kartico lahko dopolnimo z verzom in na hrbtno stran natisnemo še svoje osebno posvetilo ob rojstvu. Tako res dobimo celovit komplet, s katerim ne moremo zgrešiti. Če ne vemo, kakšno presenečenje pripraviti mladi družinici v porodnišnici, je izbira takšnega telegrama lahko kot nalašč. Prav tako se ne bo treba posebej ukvarjati z izbiro posameznih izdelkov, saj je medo telegram že usklajen komplet, ki bo gotovo naredil dober vtis. Hitro in enostavno bomo posredovali svoje lepe želje in mlado družinico navdušili z domiselnimi darilci ter čudovito čestitko.

Kakšen telegram namenimo mami?

Včasih je prilagojen telegram mami, tudi na tem področju imamo veliko izbire. Seveda darilni kompleti tako ali tako vključujejo kaj tudi za mamico, tudi medo telegram ima zanjo posebno presenečenje. Lahko pa se odločimo še za kakšne druge izdelke, med katerimi imamo ogromno izbire. Tako lahko za vsako mamico pripravimo popolno presenečenje. Še posebej dober vtis naredimo, če mamico dobro poznamo in ji znamo izbrati pravo presenečenje. Tu nam bo priskočila na pomoč široka ponudba na spletu – hitro lahko najdemo ponudbo darilc, ki jih s telegramom dostavljamo v porodnišnico.

Ena možnost je seveda ta, da kar sami sestavimo cel darilni paket. Pa tudi na tem področju že imamo nekatere predloge, če namenjamo telegram mami. Na spletu je zbirka ustreznih darilc, ki se bodo v tej vlogi odlično obnesla. Kar dosti izbire imamo in tudi veliko svobode, da lahko pripravimo pravo presenečenje. Običajno se odločamo za kakšne kozmetične izdelke, ki so v tem času zelo dobrodošli in lepa pozornost. Lahko izberemo kakšne pripomočke, ki bodo pomagali pri negi dojenčka. Vedno pa so mamice v porodnišnici vesele kakšnega sladkega prigrizka, lahko izberemo kar celo bombonjero. Tu imamo veliko izbire in se lahko brez težav odločimo za mamljive izdelke, ki bodo mamico res navdušili.

Seveda pa lahko najdemo tudi že pripravljene darilne pakete za mame. To je lahko še boljša izbira, ki se izkaže za preprosto in posrečeno rešitev. Izdelki so namreč skrbno izbrani in dobro usklajeni, da lahko vedno naredimo dober vtis. Te ponudbe ne manjka in hitro lahko najdemo prav tiste izdelke, ki bodo najbolje izpadli.

Ne pozabimo še na čestitko z osebnim posvetilom. Pogosto je prav to tisti element, ki dejansko nariše nasmeh na obraz mlade mamice.

telegrami-naslovna