July 7, 2021

Najbolj zaželjene ženske tunike leta 2021

Lahko se strinjamo, da so modne tunike eden izmed najbolj zaželjenih kosov oblačila vsake ženske.

Ženske jih obožujejo predstvem zaradi njihove uporabnosti, saj jih je enostavno kombinirati s hlačami, pajkicam ali kavbojkam.

Oblečemo jih lahko za službo, po opravkih ali je za domače udobje.

V slovenskih spletnih trgovinah je izbire zanimivih in lahkih tunik ogromno, zato smo v redakciji naredili izbor najbolj zaželjenih tunik v letošnjem letu. Katere barve in katere modele tunik obožujejo slovenke? 

Preberite članek do konca, da izveste tudi v kateri spletnih trgovini najdete najbolj kavalitetne, lahke in poceni tunike.

 

Elegantne tunike

Tunike so kos oblačila, ki jih ženske kombinirajo z vse priložnostmi s pajkicami, hlačami, pogosto pa jih oblečejo kot samostojen kos oblačila. Zakaj? Tunike so namreč daljši TOP, ki včasih seže tudi do kolen, zato nemalo žensk tuniko oblečejo samostojno kot obleko. 

 

Pa so tunike lahko tudi elegantne, primerne za gala zabave? 

 

Lahko bi rekli, da so elegantne tunike v letošnjem letu prevzele slovenke. Če za trenutek pogledamo nekaj let nazaj - prevladovale so enobarvne tunike ali bombažne klasične tunike s potiskom, dandanes pa so čedalje bolj priljubljene tunike, ob katerih lahko oblečemo pas, elagantne hlače, visoke pete in nared smo za gala zabavo.

 

Tunika s pasom

Omenili smo pas, kar želimo še posebej izpostaviti. Tuniko lahko pogosto kombinirate s pasom, četudi ne pride v kompletu. Če tunika na pogled izgleda elegantna (pogosto so take tunike narejene iz viskoze, poliestra), poskusite zraven dodati še pas. Sploh elegantne tunike za močneje - če si želite postavo nekoliko optično zožati in tako skriti kilogramček ali dva, vam nedvomno predlagamo, da elegantno tuniko kombinirate s pasom.

 

Kje kupiti elegantno tuniko?

Kje lahko dobite elegantne tunike najboljše kvalitete in ugodne cene? Mi nedvomno prisegamo na spletno trgovino z oblačili Ariya. Če na spletu najdete tunike za 20€, 30€, včasih za 50€, ali celo za 200€, v Ariyi prodajajo tunike izredno poceni. Pa to pomeni, da so nizke kvalitete? V Ariyi so nam sporočili, da cene niso odvisne le od kvalitete, pač pa od tega koliko si trgovec želi vzeti dodatne marže. V Ariyi prisegajo na to, da si vsaka ženska zasluži kvalitetnih oblačil, zato cene stalno držijo izjemno nizko. Elegantno tuniko Mona (najdete jo v številki 40 do 44), dobite le za 17,90€.

 

Klasične bombažne tunike

V letu 2021 ženske prisegajo tudi na udobje in potisk. Klasične bombažne tunike so druge najbolj popularne tunike letošnjega leta. Če le niste namenjeni na gala prireditev, pač pa si želite le udoben, lep kos oblačila, so bombažne tunike s potiskom prava izbira.

 

Zdi se, da na priljubljenosti začenjajo pridobivati praktično vsi kosi oblačila s potiskom. Zakaj? Potiski na majicah so izjemno popularni - oba lahko tako izbere potisk in na ta način izraža počutje, majici pa doda “karakter” (če lahko temu tako rečemo). 

 

Spletna trgovina Ariya seveda tudi prodaja klasične bombažne tunike. Sprehodili smo se po njihovič virtualnih poličkah in opazili široko izbiro bombažnih tunike. Napisi “The Queen”, xoxo, ali pa “skupaj lahko naredimo ogromno”, “smile”, itd. Ponude je ogromno, ženske jih obožujejo zato so kit letošnjega leta, zaloge pa čedalje manj. Že imate svojo?

 

Katere barve so popularne v 2021

Skoraj že prihajamo v jesen, zato so trenutno seveda najbolj popularne jesenske barve. Rjava, temno rdeča, in rumena. Nekaj priljubljenosti je pridobila tudi zelena tunika, nikakor pa toliko kot rumene. 

Rumena tunika velja za najbolj priljubljeno v letošnjem letu. Zakaj? Tudi nam je namreč rumena izjemno všeč.. Vendar zakaj? Rumeno barvo je izjemno enostavno kombinirati z ostalimi barvami. Gre z barvo, ki je lahko dokaj “odbita” in se zato lahko kombinira z ostalimi “odbitimi barvami” ali pa jo oblečete z modrimi kavbojkami, črnimi hlačami, belimi hlačami ipd. 

 

Kaj narekujejo modne smernice?

Seveda ko se odločate za barvo tunike, se vprašajte v kateri barvi se najbolje počutite, katera je vaša barva in s katero barvo hvač, čevljov, ipd. Jo boste kombinirali. Modne smernice iz Milana in ostalih modnih presolnic seveda narekujejo barve, ki so določena leta popularne. Med temi barvami so temo rumena in temno zelna, vseeno pa se odločajte sami glede na kombinacijo tunike. 

 

Katero tuniko pa oblečejo močnejše dame

Močnejše dame čedalje bolj prisegajo na tunike. Zakaj? Ker lahko optično zožajo postavo. Se spomnite, ko smo govorili o tem, kako lahko tuniko kombinirate  spasom? Tunike za močnejše pogosto pridejo v kombinaciji s pasom. 

 

Poleg tega lahko tunika hitro skrije kilogramček ali dva, saj so pogosto širše, lahkotne, daljše. Sploh tunike s širokimi rokavi. Te so obnorele Slovenijo. Tunika z daljšimi širokimi rokavi so še bolj prijetne za nošnjo, lahkotne in izjemno udobne. 

 

Tunike s daljšimi rokavi

Tunika z daljšimi širokimi rokavi

Tunike z daljšimi rokavi pogosto pogosto narejene iz poliestra, da je material lažji, da tako rokav ne pade direktno na roke, pač pa je lahkotno lebdi. Prav taka je tunika Simone. Narejena je iz 50% viskoze in 45% poliestra in 5% elastana. Kar je za močnejše postave idealna kombinacija. Lahkotna tunika, ki je po vrhu vsega še elastična? Vrhunsko!