August 1, 2021

Podjetje, katerega vozilo vas nikoli ne bo pustilo na cedilu

Pri izbiri vozil za vse mogoče potrebe se moramo odločati predvsem za zanesljive znamke oziroma proizvajalce, ki nas s svojimi izdelki ne bodo pustili na cedilu. To pomeni, da bomo poizvedeli o odlikah in prednostih posameznih znamk ter se odločili za proizvajalca, ki se najbolje izkaže pri vozilih, za katere se zanimamo. 

Seveda bomo na koncu verjetno soočeni z zahtevno izbiro med več znamkami, a na nekaterih področjih jasno izstopajo podjetja, ki nastopajo z izredno prepričljivo ponudbo. To hitro spoznajo tisti, ki se odločijo za Iveco bus – med gospodarskimi vozili in vozili za prevoz potnikov je znamka Iveco priljubljena izbira tistih, ki stavijo na popolno zanesljivost in dolgoročno zadovoljstvo s svojimi vozili.

Najbolj značilna izbira je Iveco bus za regionalne prevoze, to so manjši avtobusi, ki jih je možno zelo dobro opremiti za takšne poti. Odločamo se med nekaterimi zelo posrečenimi modeli, Predvsem tu izstopata modela Iveco Daily in Feniksbus. 

Oba modela sta manjša avtobusa z okoli 20 ali 30 sedeži in prilagodljivo potniško kabino, prilagoditi pa je možno še mnoge druge detajle, ki vodijo do odlične končne izkušnje. Še bolj pomembno pa je to, da lahko računamo na zanesljivo delovanje in dolgo življenjsko dobo. Iveco bus lahko brezhibno deluje tudi v zahtevnejših razmerah in se na dolgi rok odlično obnese, zato odgovarja tudi zahtevnejšim uporabnikom oziroma operaterjem.

Iveco bus ima s tega vidika več prednosti. Sama vozila so zelo kvalitetno narejena in v izhodišču odpravljajo vsa tveganja za kakšne tovarniške napake ali druge probleme v prvih letih uporabe. Na dolgi rok pa zanesljivost znamke Iveco vzdržujejo predvsem pooblaščeni serviserji znamke Iveco, ki skrbijo za brezhibno delovanje starejših vozil. Tako imajo Iveco busi dolgo življenjsko dobo in popolno zanesljivost, tudi če so starejšega letnika – vsi ključni deli se namreč redno pregledujejo in menjajo, tako da je oprema pravzaprav nova in še vedno ponuja prav takšno izkušnjo kot pri povsem novih vozilih.

Kritični so za Iveco Daily rezervni deli

Serviserji nudijo celo vrsto storitev in izdelkov, a vsekakor so za dobrobit starejšega vozila najbolj kritični rezervni deli. Tudi za že omenjeni mini bus Iveco Daily rezervni deli predstavljajo glavno prednost, če se osredotočimo na dolgoročno zanesljivost takšnega vozila. Gre za manjši bus, ki se uporablja za prevoze na krajše relacije, to pa pogosto pomeni spremenljiv režim vožnje in uporabo v najrazličnejših razmerah. 

Jasno je, da bo prišlo do obrabe, tudi do okvar in poškodb, ki jih za Iveco Daily rezervni deli uspešno naslovijo. Možno je odpraviti praktično vsako težavo, še posebej tiste, ki se pojavljajo pri normalni uporabi vozila. Z uporabo v skladu z navodili in omejitvami torej lahko pričakujemo praktično neomejeno življenjsko dobo busa Iveco Daily, rezervni deli poskrbijo za to, da obraba ne predstavlja nobene težave.

Seveda je pomembno predvsem to, da vozilo redno pregledujemo in pravilno vzdržujemo. Tako bomo pravočasno prepoznali morebitne težave in tveganja, pravočasno bomo obrabljene ali poškodovane dele tudi zamenjali. Ni nujno, da bo napočil čas za zamenjavo šele takrat, ko se pokažejo poškodbe ali pride do opazne obrabe, nekatere kose je pametno zamenjati že prej glede na starost vozila in na prevožene kilometre. Zato so na voljo za Iveco Daily rezervni deli pri pooblaščenih serviserjih, ki dobavljajo cel katalog delov in nudijo tudi storitve za zamenjavo. 

Odlike znamke Iveco izstopajo predvsem v primerjavi znamk avtobusov in lastnosti posameznih modelov, sploh če upoštevamo dolgoročno zadovoljstvo uporabnikov oziroma operaterjev. Pri gospodarskih vozilih za prevoz potnikov pridejo do izraza mnogi detajli, na katere morda sicer ne pomislimo, a so zelo pomembni. Vsekakor so za Iveco Daily rezervni deli tisti, ki skrbijo za brezhibno delovanje, hkrati pa zagotavljajo tudi prijetno vožnjo tako za voznika kot za potnike. 

Iveco rezervni deli

 

Iveco servis in njihove storitve

Prednosti znamke Iveco se torej kažejo prav v dobrih servisnih storitvah, a za to moramo najprej najti dober servis. Na srečo v širni servisni mreži znamke Iveco ne bo težko dobiti dobrega ponudnika v relativni bližini. Iveco servis Dualis je na razpolago vsem lastnikom Iveco gospodarskih vozil, ki želijo svoj vozni park vzdrževati v kar najboljši kondiciji. Na enem mestu je možno dobro poskrbeti za praktično vse, kar ti avtobusi potrebujejo, dobavljivi so tudi rezervni deli. Tako lahko pričakujemo, da bomo s svojimi vozili povsem zadovoljni, tako ob nakupu kot pri dolgoročni uporabi.

Pogosto je Iveco servis ključni partner že pri nakupu vozila, če podjetje opravlja tudi dobavo vozil. Naročiti je možno različne konfiguracije vozil in že ob nakupu narediti kakšne večje prilagoditve, ki so ključne za končno uporabo vozila in izkušnjo potnikov. Na voljo imamo kar nekaj takšnih prilagoditev, kar je zelo pomembno, če nameravamo uporabljati mini buse za lokalne prevoze. Iveco servis omogoča naročilo busa in dodatne opreme, opravimo lahko tudi nekatere druge storitve ob nakupu in pripravi na uporabo. Predvsem je seveda pomembno to, da dobimo kakovostno vozilo, ki je dobro pripravljeno na uporabo v bolj ali manj zahtevnih razmerah.

Nadalje pa lahko Iveco servis izkoristimo tudi za naknadna dela, ki so morda potrebna pri uporabi avtobusa. Najbolj seveda izstopajo pregledi in vzdrževalna opravila, morda dobava rezervnih delov in opravljanje popravil. 

A prav tako se pogosto odločamo za druge posege, tudi za kakšne nadgradnje in prilagoditve, s katerimi lahko svoj Iveco bus še bolje pripravimo na uporabo. Tu imamo pri dobrem serviserju kar dosti možnosti, tako da bomo gotovo lahko dosegli odličen rezultat, kar se bo pokazalo tudi na cesti. Na voljo so različne prilagoditve, pri tem imamo pravzaprav skoraj proste roke in lahko pustimo domišljiji prosto pot. Že dodatna oprema, ki jo nudi Iveco, odpira mnoge možnosti, še več opcij pa najdemo v preostali ponudbi trgovcev in serviserjev.

Iveco rezervni deli in dodatna oprema

Prav kakovostna oprema, ki se lahko naknadno vgradi v Iveco bus, je ena izmed ključnih prednosti te znamke. Največ pozornosti resda požanjejo Iveco rezervni deli, na https://dualis.si/rezervni-deli.html najdemo celotno ponudbo serviserjev, imamo tudi možnost dobave tistih kosov, ki jih ni na zalogi. Pri rezervnih delih Iveco ponuja visoko kakovost in popolno skladnost tudi s starejšimi vozili, za katere še velja podpora proizvajalca. Tako lahko vedno računamo na to, da bomo dobili kakovostne in vzdržljive dele, ki bodo zanesljivo opravljali svoje delo. Iveco rezervni deli uspešno podaljšajo uporabno dobo vozila, ne da bi morali v popravila oziroma zamenjave veliko investirati.

Poleg tega Iveco rezervni deli nudijo še nekaj izbire med dodatno opremo. Tu imamo spet kar dosti izbire, ne le med nujnimi kosi, dobavljivi so tudi kakšni poljubni dodatki. Pri avtobusih je zelo pomembno, da lahko potniško kabino do potankosti prilagodimo svojim potnikom in namenu vozila, tako da pridejo prav razni Iveco rezervni deli in dodatni kosi, ki jih lahko dobro izkoristimo. Poleg tega se lahko odločimo tudi za kakšne večje nadgradnje in prilagoditve, potniško kabino lahko povsem prenovimo, spremenimo število in postavitev sedežev in podobno. Pri vsem tem so v veliko pomoč Iveco rezervni deli in dodatna oprema, seveda pa zelo cenimo tudi storitve serviserjev, ki omogočajo strokovno vgradnjo te opreme oziroma izvedbo želenih prilagoditev. 

Tako se Iveco na praktično vsakem področju izkaže za zanesljivega partnerja za uporabnike gospodarskih vozil te znamke. Pričakujemo lahko posebno zadovoljstvo s temi vozili, na dolgi rok Iveco rezervni deli zagotavljajo brezhibno delovanje Iveco busov, dodatna oprema pa odgovori tudi na potrebe kakšnih zahtevnejših uporabnikov, ki imajo svoje ideje pri opremljanju avtobusa.