August 1, 2021

Presenetite starša z izvirnim darilom

Rojstvo otroka je prav poseben dogodek, ki ga je treba na ustrezen način tudi proslaviti. A najprej je čas za čestitko, ki naj bo nekoliko bolj uglajena, sploh če jo pošiljamo že takoj ob rojstvu. Ravno takrat imamo najboljše možnosti za izvirno čestitko s kakšnim majhnim darilcem, tak komplet se odlično obnese pri obdarovanju novopečenih staršev. Na voljo imamo različne možnosti, ki jih lahko izkoristimo, pravzaprav smo precej fleksibilni in lahko res pripravimo posrečena in domiselna darila.

Čestitka ob rojstvu posreduje osebno sporočilo in voščilo, za kar lahko uporabimo že pripravljene voščilnice in telegrame. Takšno voščilo se obnese bolje od telefonskih sporočil in klicev – mladi družinici želimo pustiti nekaj miru in počitka v porodnišnici, zato obisk ne pride v poštev, voščilo na daljavo pa bi vseeno radi naredili osebno.

 Tako je domiselna čestitka ob rojstvu običajno prav tisto, kar potrebujemo. Še sreča, da lahko izbiramo med različnimi možnostmi, ki jih imamo na tem področju, od preprostih telegramov do pravih darilnih kompletov, ki bodo starše in malčka gotovo presenetili. Vedno lahko računamo na to, da bomo dosegli odličen učinek, če seveda uspemo telegram pravočasno dostaviti v porodnišnico. Da bo čestitka ob rojstvu hitro in zanesljivo našla svoj naslov, se splača telegram naročiti pri uglednih ponudnikih, ki omogočajo kar naročilo preko spleta. 

Izzie.si ima široko ponudbo različnih telegramov, tudi komplete s posrečenimi darilci, tako da bo čestitka ob rojstvu res zanimiva in prikupna. Predvsem pa zagotavlja pravočasno dostavo za telegrame v porodnišnico ali preusmeritev na domači naslov, torej bo čestitka ob rojstvu gotovo dosegla naslovnika in narisala nasmeh na obraz mladi družini.

Ta ponudba nam lahko močno olajša izbiro, pravzaprav nam omogoča, da izberemo zelo posrečene telegrame. Da bo čestitka ob rojstvu res dobro opravila svoje delo, pa moramo pripraviti osebno voščilo oziroma sporočilo, s katerim posredujemo svoje želje in čestitke mladi družini ob tem posebnem dogodku.

Kako sestaviti voščilo ob rojstvu otroka?

Včasih je kar težko sestaviti posrečeno voščilo ob rojstvu otroka. Ne moremo vedno najti pravih besed, sploh če bi se radi izognili že obrabljenim frazam in kopiranim voščilom. Seveda se lahko držimo kakšnih enostavnih voščil, ki vedno dobro delujejo, a to je dobra izbira le za tiste primere, ko družine ne poznamo tako dobro in ni treba pripraviti zares osebnega voščila. Če bi radi voščilo ob rojstvu pripravili nekoliko bolj premišljeno, se bo treba posvetiti oblikovanju ustreznega sporočila.

Spet si lahko pomagamo z brskanjem po spletu, saj brez težav najdemo zbirke posrečenih verzov in drugih voščil, ki so kot nalašč za čestitko ob rojstvu otroka. Včasih tudi sami telegrami že vsebujejo pripravljene verze, tako da nam ni treba posebej izbirati, dodamo le svoje ime ali kakšno drugo kratko sporočilo. Seveda pa tudi telegram za voščilo ob rojstvu omogoča, da pripravimo poljubno besedilo in tako na še lepši način dosežemo novopečena starša. S pomočjo spleta in z nekaj domišljije lahko sestavimo posrečeno voščilo, ki bo osebno in iskreno, tudi če morda ne bo zares umetniško. Veliko več šteje sama gesta, da smo pripravljeni v voščilo ob rojstvu vložiti nekaj več svojega časa in truda, kar potrjuje osebno sporočilo.

Poleg tega pa je pomembno še to, da je sporočilo lepo predstavljeno, torej pripravljeno na lični voščilnici. To moramo upoštevati že pri oblikovanju besedila, saj nimamo na voljo veliko prostora za kakšne daljše spise. Naj bo voščilo ob rojstvu kratko, morda v dveh ali treh stavkih. Tako se bo lepo podalo na elegantno voščilnico, ki jo vključuje telegram. Pozanimamo se seveda o tem, koliko prostora dejansko imamo na voljo in kako bo sporočilo izpadlo v praksi, to je odvisno od izbranega telegrama v ponudbi podjetij, ki se ukvarjajo z dostavo telegramov.

Presenetite starša z izvirnim darilom

Na voljo so raznovrstni telegrami ob rojstvu otroka

Ko se posvetimo brskanju po ponudbi, bomo hitro našli zelo pestro zbirko različnih možnosti. Ker želimo ob rojstvu otroka v porodnišnico poslati domiselno voščilnico, je pogosto pomembno predvsem to, da imamo na voljo dovolj izbire, zato se nam ponudniki prilagodijo z mnogimi možnostmi pri telegramih. Predvsem so atraktivni posebej pripravljeni telegrami ob rojstvu otroka, ki morda vključujejo še kakšne prikupne dodatke, kot so igračke ali druga domiselna darilca. Takšni telegrami so izredno priljubljeni, radi se odločamo tudi za večje darilne pakete, ki so v veselje celotni družini. Vsekakor je dobrodošlo, da imamo na tem področju veliko izbire, saj bomo tako gotovo lahko našli idealen komplet za vsakega obdarovanca.

Poleg tega lahko telegram uskladimo s svojim voščilom in dosežemo še druge učinke, ki bodo zelo posrečeni. Vse to nam omogočajo večji ponudniki telegramov, kot je recimo Izzie na naslovu https://izzie.si/. Telegrami ob rojstvu otroka so na voljo v razgibani ponudbi, po kateri lahko brskamo v iskanju prav posebnega telegrama ali darilnega kompleta, komplet lahko sestavimo tudi sami, če izberemo nekatere posebej prilagodljive možnosti. Računamo lahko na to, da bo vedno možno najti idealen telegram za mlado družinico, poleg tega so na istem mestu na voljo še vse preostale storitve, ki jih morajo nuditi ponudniki telegramov.

Široka ponudba različnih telegramov je vsekakor prioriteta ponudnikov, ki želijo omogočiti pošiljanje telegramov ob rojstvu otroka. A ti ponudniki imajo hkrati še nekatere druge pomembne naloge, ki jih ne smemo zanemariti. Pravzaprav so te naloge morda še bolj pomembne – mislimo seveda na to, da je treba telegram pravočasno dostaviti v porodnišnico, pri čemer se včasih precej mudi. Mlada družina bo v porodnišnici ostala le nekaj dni, tako za dostavo telegrama ob rojstvu otroka nimamo veliko časa. Dobro se obnesejo le ugledni in izkušeni ponudniki, ki imajo že utečene postopke pošiljanja telegramov s hitro pošto.

Pravočasna dostava za telegram v porodnišnico

V času, ko se večinoma obveščamo kar preko telefonov in preko spleta, smo v stalni komunikaciji in lahko zelo hitro dosežemo praktično vsakega znanca, tudi tiste, ki so v porodnišnici. Tako bomo verjetno kar hitro dobili obvestilo o rojstvu otroka, zato lahko pravočasno naročimo tudi telegram v porodnišnico

Je pa možno, da se bomo vseeno še kar nekaj časa zamudili, saj je treba telegram najprej izbrati in sestaviti ter nato naročiti in naposled dostaviti, kar je postopek, ki traja nekaj dni. Še posebej, če morda telegrama ne naročimo takoj ali pa da pride dostava ravno na dela proste dni. V takšnih primerih ne moremo vedno računati, da bo telegram v porodnišnico prispel pravočasno, tudi če ga morda naročimo takoj.

Razlikovati moramo sicer med zamudami zaradi poznega naročila in zamudami zaradi počasne dostave. Sami lahko največ za pravočasno dostavo naredimo s tem, da telegram v porodnišnico hitro naročimo, nato je vse prepuščeno dostavljavcu. 

Ob naročilu pa moramo preveriti tudi podrobnosti o dostavi. Čeprav gre za hitro pošto in lahko pričakujemo, da bo telegram v porodnišnico dostavljen že isti dan oziroma naslednji delovni dan, to lahko v praksi pomeni več dni čakanja. Pomislimo na vikende in praznične dni, kak podaljšan vikend lahko že pomeni preveliko zamudo, da bi telegram v porodnišnici ujel mlado družinico. Na srečo ugledni ponudniki v tem primeru ponujajo opcijo preusmeritve telegrama na domači naslov, torej bo voščilo kljub zamudi doseglo svojega naslovnika in prav tako dobro opravilo svoje delo. V porodnišnici je tako ali tako veliko zmede in obremenitev, lepo je voščilo dobiti tudi kasneje, ko se družina ustali na svojem domu.

 Ni treba torej pretirano skrbeti, ali bo telegram v porodnišnico pravočasno dostavljen ali ne, bolj se osredotočimo na to, kakšen telegram izbrati, da bomo z njim res dosegli najboljši učinek. Izbire imamo kar dosti in vedno lahko pričakujemo dober odziv, sploh če pri izbiri mislimo predvsem na starša.

Običajno izbiramo telegram za mami

Družina je praviloma sestavljena iz vsaj treh članov, a ob rojstvu otroka se osredotočamo predvsem na novorojenčka, voščila pa prejema predvsem novopečena mamica. Tako izbiramo tudi telegram za mami, kar je lahko zelo posrečena izbira. Pripravljeni so namreč domiselni kompleti, ki posredujejo voščilo celi družini, vključujejo pa tudi kakšno malenkost posebej za mamico. Tu smo precej fleksibilni in lahko hitro najdemo dobre opcije, če malo pobrskamo po ponudbi na spletu.

Gotovo nas bo prepričala možnost oblikovanja posebnega kompleta za mamice, tak telegram za mami lahko dobro prilagodimo mladi mamici in ji pripravimo prav posebno presenečenje ob rojstvu otroka. 

Posrečeni darilni paketi so lahko čudovito voščilo ob rojstvu in prinašajo točno tisto, kar mati potrebuje. Običajno so v kompletu kakšni kozmetični pripomočki, dišave in podobno, nekaj za sprostitev in skrb za lastno počutje. V obdobju po rojstvu pridejo takšni dodatki še kako prav, zato bo mamica hvaležna za skrbno izbrano darilo. Seveda pa v telegram za mami lahko vključimo še druge malenkosti, pozorno sestavimo tudi voščilo, da ne bomo izključevali drugih družinskih članov. 

Telegram pošljemo z najboljšimi željami, kompletu za mamico lahko dodamo še kakšno drugo malenkost, ponudba je namreč zelo široka in prilagodljiva. Vsak lahko sestavi telegram po želji in vključi vse tisto, kar sam želi. Na ta način pripravimo tako telegram za mami kot telegram za celo družino, z voščilom pa bomo gotovo zadeli v polno.

Dosegli bomo odličen učinek, s tem da se nam sploh ni treba močno ukvarjati z izbiro telegrama. V prilagodljivi ponudbi najdemo telegram za mami že pripravljen, opremimo ga le z osebnim voščilom in že imamo nadvse posrečen darilni paket!