September 2, 2021

Vaš kuža si zaluži le najboljšo suho in mokro hrano!

Izbira pasje hrane ni vedno enostavna naloga, saj so nekateri hišni ljubljenci nadvse izbirčni pri oblikovanju svojega jedilnika. Čeprav poznamo pse, ki ne bodo vihali smrčka niti nad zavrženo hrano iz domačega gospodinjstva, imamo na drugi strani takšne izbirčneže, ki jim ne bodo teknili niti najdražji briketi.

Treba bo najti pravo rešitev, to pa je hrana za pse višje kakovosti, ki bo posebej po godu še tako izbirčnim kužkom.

Zdrava prehrana za pse

Štirinožni kosmatinci prinašajo v človekovo življenje veliko veselja in ljubezni. Zato je zanje potrebno ustrezno skrbeti in jim omogočiti vse, kar potrebujejo, na čelu s kvalitetno, okusno in zdravo hrano. 

Zdrava hrana za pse je vsekakor zelo pomembna.

Hrana je namreč gorivo, ki psom daje moč za njihove vsakodnevne pasje aktivnosti. Zato ji je potrebno nameniti veliko pozornosti. Hišnim ljubljenčkom zagotovi vnos čisto vseh potrebnih hranilnih snovi, ki so še kako potrebne za njihovo rast in razvoj.

Tako so kužki, po zaužiti zdravi hrani za pse, polni energije za svoje nove pasje podvige. Poskrbljeno je torej za njihovo zdravje.

briketi-najboljsa-hrana-za-pse

Poraja se vprašanje - katero hrano ponuditi svojemu psu?

Gotovo se mnogi lastniki soočajo s težavo, ki jo predstavljajo izbirčni kosmatinci – ti ne bodo jedli ničesar, zelo se moramo potruditi, da bi v kužka spravili vsaj grižljaj hrane. Treba se bo posvetiti iskanju najboljše hrane, kar pa ni enostavno opravilo.

Univerzalnega odgovora na to, katera je najboljša hrana za pse, bržkone ni, saj ima vsak pes svoje potrebe in želje.

Lahko pa načeloma izbiramo vsaj med nekaterimi jasno ločenimi kategorijami.

Briketi za pse oziroma suha hrana

Ena opcija je suha hrana, večinoma v obliki briketov. To je priljubljena izbira med praktično vsemi lastniki psov, saj gre za dokaj enostavno, cenovno ugodno in tudi povsem zadostno rešitev v mnogih primerih.

Briketi lahko brez težav ponudijo popolno zbirko nujnih hranil za vsakega psa, je pa treba pri tem paziti na to, da izberemo pravi izdelek – niso vsi briketi za pse enaki, s tem pa tudi niso vsi primerni kar za vse pse.

Za štirinožne prijatelje je treba vsekakor izbrati samo najboljše. Izbrati je treba kvalitetno in okusno pasjo hrano.

Psi bodo brez dvoma zadovoljno hlastali po okusni in obenem zdravi hrani, kot je suha hrana za pse – briketi iz piščanca, briketi iz jagnjetine in riža, briketi iz iberica in zelenjave (vsi našteti briketi so primerni za odrasle pse) ter briketi iz piščanca, primerni za mlade pse.

Vso pasjo hrano lahko tudi spravite v posodice za hrano, tako bo le-ta-ostala sveža dlje časa, vaš kuža pa bo še dolgo lahko užival v vseh dobrotah.

Izbira je torej res pestra, tako da kosmatinci nikakor ne bodo ostali razočarani. Suha hrana za pse se ponaša z naravnimi sestavinami, slastnim okusom in raznolikostjo izbire. Tako pripravljena hrana je polna vitaminov, ne vsebuje glutena ter je optimalno prebavljiva.

Poleg tega pa so briketi zelo okusni, zato bodo psi z repom mahali od zadovoljstva. Hrana je tudi praktično zapakirana, svež bo ostal tudi čisto zadnji pasji briket.

Vse našteto vsekakor prepriča tudi najbolj zahtevne lastnike psov. Zdrava hrana za pse je ključnega pomena za kvalitetno življenje teh hišnih ljubljenčkov. Zato je izbira zgoraj omenjene suhe hrane za pse vsekakor korak na poti do zdravega življenja štirinožnih kosmatincev.

Psi, nahranjeni s kvalitetno hrano, bodo tako neizmerno hvaležni svojim skrbnim lastnikom, da so se odločili za nakup najboljše pasje hrane.

Pasja-hrana-hrana-za-pse

Briketi za pse imajo to prednost, da so cenovno ugodni in jih lahko kupimo na zalogo, torej ne predstavljajo nikakršnih komplikacij.

Konzerve oziroma mokra hrana

Druga opcija je mokra hrana, ki se pogosto navaja kot najboljša hrana za pse. Res je, da ima mokra hrana v primerjavi s suho kar nekaj odločilnih prednosti, a pri izbiri se pojavijo tudi nekateri zadržki, zaradi katerih ta možnost ni priljubljena pri vseh lastnikih psov.

Mokra hrana načeloma bolje dosega idealno kombinacijo hranilnih snovi in je pogosto tudi psom bolj všeč.

Vsebuje lahko bolj sveže sestavine, morda je izdelek celo povsem naraven. Z vidika psov je to morda res najboljša hrana za pse, lastniki pa bodo ugotovili, da je mokra hrana nekoliko dražja in jo je težje hraniti doma.

 

Privoščite vašemu štirinožnemu prijatelju le najboljše in mu ponudite vrhunsko hrano vshunskih proizvajalcev. #pasjahrana