Vedno, ko se bliža moj rojstni dan skrbno premislim, katere ljudi bom povabila. Zavedam se, da je to moj dan in da na mojem rojstnem dnevu nimajo kaj početi ljudje, ki niso pravi prijatelji. Nažalost je takšnih danes vse več, sama pa sem srečna, ker ima tisti dober občutek, ko dobro vem, kdo je odkrit in dober človek in kdo se na veliko pretvarja. Tako letos na praznovanje rojstnega dne nisem povabila znanke, ki je bila prepričana, da jo bom povabila. 

Moram reči, da mi je bilo čisto vseeno, kako se počuti, ker sem vedela, da ne sodi v našo družbo. Zakaj bi se še jaz pretvarjala in jo povabila na praznovanje rojstnega dne. Potem lahko rečem, da sem isti človek, kot ona. Tako je moje prazovanje rojstnega dne bilo fenomenalno. Obkrožali so me ljudje, ki sem jih imela rada in ko so tudi oni imeli radi mene. 

Na praznovanje rojstnega dne povabiš prijatelje

Zame ima praznovanje rojstnega dne poseben pomen. Ne razumem ljudi, ki ne praznujejo radi rojstnega ne. To je dan, ko si prišel na svet in sedaj lahko živiš. Sama vedno poskrbim, da je praznovanje rojstnega dne zabavno, polno smeha in glasbe. Vedno izberem drugo lokacijo, nikoli ne praznujem na istem mestu, kajti zdi se mi, da bi se praznovanje rojstnega dne ponovilo od lani, če bi praznovala na isti lokaciji. Tako pa dosežem, da si lahko ustvarim nove spomine s prijatelji. Letos sem praznovala v kavarni, kjer smo imeli naročen narezek. 

Tokrat smo se imeli zelo lepo in prav nič nisem pogrešala določenih ljudi, ki bi sedeli v kotu in opazovali dogajanje. Takšni ljudje nimajo kaj iskati na mojem rojstnem dnevu. Upam, da bo moje praznovanje rojstnega dne drugo leto še boljše. Moj cilj je, da je vsako leto bolj zanimivo in posebno. Leta štejejo in tako tudi jaz štejem lepe spomine.